De Eames RAR is een super leuk stoeltje voor op de kinderkamer. Zeker als je iets meer design wil toevoegen op de kinderkamer zonder er al teveel geld aan uit te geven of een stoel te kopen die niet zo geschikt is voor kinderen. Bijvoorbeeld met kwetsbare stoffering. De Eames RAR op de kinderkamer is een mooi en vooral leuk alternatief. Je kunt de stoel gemakkelijk schoon maken, de stoel schommelt lekker en de stoel is in allerlei kleuren verkrijgbaar.

De Eames RAR op de kinderkamer: inspiratie!

Heerlijk inspiratie op doen voor de kinderkamer met deze leuke voorbeelden van kinderkamers met de Eames RAR. Doe ideeën op voor je eigen huis en creëer een gezellig en vrolijk kamertje voor de kinderen.

Eames-Rar-Kinderkamer-geel

Bron: blogspot

Eames-Rar-Kinderkamer-groen

Bron: pinterest

Bron: onbekend

Eames-Rar-Kinderkamer-roze

Bron: blogspot

Bron: pinterest

De Eames RAR in de kinderkamer is leuk om op te schommelen samen met je kinderen, een boekje voor te lezen, naar je slapende kind te kijken of je baby te voeden. Een heerlijke stoel om te genieten van je gezin en kinderen.

Ben je op zoek naar een mooi replica model van de Eames RAR? Kijk dan eens op furnaround.com voor de Eames RAR in verschillende kleuren en meer mooie designstoelen.