Wat doe je liever dan eventjes heerlijk ontspannen na een drukke dag op het werk in een heerlijke stoel? Zeker als die stoel ook nog eens naast de kachel staat, in je woonkamer of ergens op een mooi en ontspannen plekje. Heerlijk schommelen in een Eames RAR die er ook nog eens hartstikke leuk uitziet. Wij zochten de leukste interieurs met de Eames RAR schommelstoel ter inspiratie voor jou. Droom lekker weg bij deze prachtige plaatjes.

Schommelen in de Eames RAR schommelstoel

Heb jij geen inspiratie waar je deze leuke designstoel kunt plaatsen in jouw interieur? Dan zullen deze voorbeelden je vast meer op weg helpen. Je kunt de Eames RAR schommelstoel bij de kachel plaatsen, in je zithoek, op de slaapkamer, op de kinderkamer of in je werkkamer. Waar je ook maar wilt genieten.

eames-rar-schommelen

Bron: miss-monday

eames-rar-schommelen

Bron: mycakies

eames-rar-schommelen

Bron: dustjacket-attic

Om de stoel iets meer aan te kleden kun je er een leuk sierkussen in leggen, een schapenvacht of een lekkere deken. Maar ook zonder aankleding zit de stoel comfortabel en ziet het er stralend uit.

eames-rar-schommelen

Bron: litt-mitt

eames-rar-schommelen

Bron: bohemiadesign

eames-rar-schommelen

Bron: solebich

Een leuk en verrassend kleurtje kan de stoel tot een eye-catcher in je interieur maken. Neutrale kleuren zorgen ervoor dat de stoel een eenheid vormt met de rest van je interieur. Welke kleur zou jij kiezen? Kijk hier eens voor alle kleuren die er te krijgen zijn voor een replica Eames RAR schommelstoel.