Wil jij graag een Eames RAR schommelstoel kopen maar weet je niet waar je op moet letten bij de aanschaf? Er zijn ontzettend veel replica modellen verkrijgbaar die allemaal gemaakt zijn van een ander soort materiaal. Toch is het belangrijk het beste model hier tussen uit te zoeken. Je wilt immers de beste stoel voor de beste prijs kopen. Wij zochten uit hoe goed de replica kwaliteit is en welke het beste is. Lees hier meer over de Eames RAR replica kwaliteit.

De Eames RAR replica kwaliteit: onderstel

Het onderstel van de Eames RAR is een bijzondere, het is namelijk gemaakt van verchroomd RVS, zoals meerdere stoelen van het ontwerpersduo Eames maar dit onderstel heeft de mogelijkheid om aangesloten te worden op twee schommels. Deze schommels worden gemaakt van esdoornhout. Een sterke houtsoort die de juiste balans geeft aan het schommelen.

eames-rar-replica-kwaliteit

Bron: nest

De Eames RAR replica kwaliteit: kunststof

Het kunststof dat gebruikt wordt voor de zitting noemt men UV-bestendig Polypropyleen. Elke kleur die je kunt kopen is gemaakt van dit duurzame type kunststof. Omdat het UV-bestendig is kun je de stoel dus ook buiten gebruiken. Wij raden je wel aan deze niet altijd buiten te laten staan omdat het hout hier niet voor geschikt is.

eames-rar-replica-kwaliteit

Bron: design-oostende

De Eames RAR replica kwaliteit: montage

De montage van de Eames RAR replica kwaliteit is iets om je niet druk over te maken. Je hoeft namelijk alleen het onderstel te bevestigen aan de zitkuip, dat maar op 1 manier mogelijk is. En dan bevestig je de schommels aan de poten. Hier gebruik je schroeven voor die er bij geleverd worden. Super gemakkelijk!

eames-rar-replica-kwaliteit

Bron: unknown

De Eames RAR replica kwaliteit: de beste deal

Dus waar vind je dan de beste deal en de hoogste kwaliteit zoals hierboven omschreven? Wij vonden deze prachtige designstoel op Furnaround.com waar ze nog veel meer mooie designstoelen verkopen van bekende ontwerpers. Allemaal prachtige replica modellen van de beste kwaliteit. Kijk voor meer informatie over de kleuren, prijzen en service op de website van Furnaround.com.