Hoe richt je een interieur in met een Eames RAR? De leuke schommelstoel van Charles en Ray Eames zien we steeds vaker terugkomen in een interieur. In leuke kleuren, in verschillende ruimtes en in verschillende interieur stijlen. Wij zochten de leukste interieurs bij elkaar ter inspiratie voor jouw eigen interieur.

Eames RAR: inspirerende interieurs en ideeën

eames-rar-geel

Bron: blogspot

eames-rar-zwart

Bron: Pinterest

eames-rar-kinderkamer

Bron: unknown

eames-rar-woonkamer

Bron: Pinterest

eames-rar-mint

Bron: remodelista

eames-rar-oranje

Bron: dosfamily

eames-rar-wit

Bron: blogspot

eames-rar-wit

Bron: blogspot

eames-rar-zwart

Bron: homedsgn

 Stem je de keuze van de Eames RAR af op de kleuren en materialen in je huidige interieur. Wil je graag dat de Eames RAR een eye-catcher wordt in je interieur? Dan kun je kiezen voor een opvallend kleurtje. Wil je graag dat het een eenheid vormt met de rest van je interieur? Zorg dan dat je kiest voor een neutrale kleur, of een kleur die terugkomt in de rest van de inrichting van je interieur. Bovenstaande voorbeelden geven allerlei situaties weer. Fel gekleurde Eames RAR stoelen, neutraal gekleurde schommelstoelen en witte Eames RAR stoelen.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de verschillende kleuren, het materiaal en de prijs kun je eens een kijkje nemen bij Furnaround.com waar ze allerlei design replica meubelen verkopen zoals de Eames RAR schommelstoel.