Een Eames RAR online kopen is een goed alternatief als je absoluut geen zin hebt in overvolle interieur winkels en uren struinen naar die perfecte stoel. De perfecte stoel is namelijk de Eames RAR, anders had je hier niet naar gezocht toch? De schommelstoel van het ontwerpersduo Charles en Ray Eames is al jaren geleden ontworpen maar is nog steeds erg populair in moderne interieurs. Gelukkig kunnen we tegenwoordig deze mooie stoel ook als replica model kopen waardoor we niet onze halve spaarrekening hoeven te legen voor één stoel. Maar waar koop je nou het beste replica model? Wij geven je graag een aantal tips hoe je het beste online kunt zoeken en uiteindelijk kunt kopen.

De Eames RAR online kopen: tips!

Tips en adviezen zijn altijd welkom op het gebied van een goede koop vinden. Zo kun je bijvoorbeeld eerst voor jezelf bepalen welke kleur Eames RAR je graag zou willen. Een witte? Een zwarte? Of toch een leuk fel kleurtje?

Eames-rar-online-kopen-wit

Bron: famillesummerbelle

Daarnaast is het materiaal waar de stoel van gemaakt is erg belangrijk. De meeste replica modellen worden gemaakt van de volgende materialen: Esdoornhout, UV-bestendig Polypropyleen voor het zitkuipje en het frame van Verchroomd RVS. Deze materialen zijn duurzaam en geven een comfortabel gevoel. Een goede combinatie dus!

Eames-rar-online-kopen-groen

Bron: interiorjunkie

Naast het materiaal is ook de vormgeving van belang. Is de stoel wel identiek aan het origineel? Of is het zitkuipje iets anders gevormd? Het frame anders? Let op dat je de juiste replica koopt.

Eames-rar-online-kopen-rood

Bron: domesticoshop

Zodra je de stoel goed bekeken hebt is het ook van belang om een aantal voorwaarden van de webshop te checken. Bijvoorbeeld de garantie, kun je het product retourneren? Hoe lang is de levertijd? En hoe mooi is de prijs?

Eames-rar-online-kopen-wit

Bron: inspirebycifre

Eames-rar-online-kopen-grijs

Bron: objectstore

Eames RAR online kopen: de beste deal!

Wij vonden een mooie deal die alles heeft wat je zoekt. Namelijk een Eames RAR bij Furnaround.com. Hier krijg je twee jaar garantie, 14 dagen niet-goed-geld-terug en kun je de stoel thuis op zicht hebben. Wat wil je nog meer? Kijk hier voor meer informatie over de Eames RAR.