Vaak zie je in een kinderkamer of babykamer een schommelstoel staan. Er zijn ontelbaar veel schommelstoelen verkrijgbaar maar één van de leukste is wel de Eames RAR schommelstoel. Een moderne en tijdloze stoel die in elke kinderkamer tot zijn recht zal komen. Daarnaast is het ook leuk om een schommelstoel in je woonkamer te plaatsen. Bijvoorbeeld naast een grote bank, bij de kachel of in de speelhoek van de kinderen. Het originele model van de Eames RAR wordt verkocht door Vitra maar tegenwoordig zijn er ook goedkopere modellen verkrijgbaar zoals de Eames RAR Replica.

Eames-RAR-Replica-Wit

Bron: nitea

De Eames RAR Replica

Deze replica stoel ziet er precies hetzelfde uit als het originele model, doordat het gemaakt is van hetzelfde materiaal, in dezelfde constructie is gemaakt en het zitcomfort ook gelijk is aan het originele model. Het enige grote verschil tussen deze twee soorten stoelen is het prijskaartje.

Voor de prijs van 1 originele Eames RAR koop je minstens een aantal Eames RAR replica modellen. Wat is er nou leuker om een stukje design in huis te halen voor een mooie prijs?

Eames-RAR-Replica-Rood

Bron: lakeland-furniture

Waar koop je de Eames RAR Replica?

Er zijn ontzettend veel websites en winkels die een replica model aanbieden maar het is goed om even goed rond te kijken voordat je de stoel koopt. Kijk bijvoorbeeld eens naar het materiaal waar de stoel van gemaakt is, hoe lang de garantie is en hoe lang de levertijd is. Wij kwamen uit bij Furnaround.com. Een Nederlandse website waar ze twee jaar garantie geven op hun producten. Een goeie deal voor een mooie designstoel.

Daarnaast biedt Furnaround ook meerdere modellen van Eames en in verschillende kleuren. Hierdoor kun je gemakkelijk combineren met designstoelen in je interieur en creëer je een verrassende sfeer.